ODAMIZ ÜYELERİ İÇİN YAPTIRMIŞ OLDUĞUMUZ 2019 YILI AJANDA , KALEM VE MASA SAATİ GELMİŞTİR.
ÜYELERİMİZE ZİYARETLERE BAŞLADIK
Üyelerimizi Ziyaretlerimize Başladık
E-TİCARET EĞİTİMİ VERİLDİ
İstanbuldaki tüm Esnaflarımıza e-ticaret ile ilgili eğitim verilmiştir.
ODAMIZIN SOSYAL MEDYA HESAPLARI AÇILMIŞTIR
Odamızın Tüm Sosyal Medya Hesapları Açılmıştır.
TESK KART HİZMETE GİRMİŞTİR
Tesk Kart Üyelerimizin Hizmetine Girmiştir.
MESLEKİ SORUNLARIMIZ VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ İSTANBUL İL TİCARET MÜDÜRLÜĞÜMÜZE İLETİLMİŞTİR.
ODA MERKEZİMİZ TAŞINMIŞTIR
ODAMIZ KIZILELMA CAD.TÜRKÇÜ SOK.NO:7 D:1 FINDIKZADEYE TAŞINMIŞTIR.
KONFEDERASYONUMUZDAN ESNAFIMIZA AHİLİK HAFTASIND KREDİ MÜJDESİ
ANKARA- Ahilik haftasında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından esnafa kredi müjdesine çok sevindiklerini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ´Onbinlerce esnaf ve sanatkar en kısa zamanda kredisinin çıkarılmasını istiyor. Yeni iş kuracak, işini geliştirecek yeni nesil esnafın önünü açacak bu kredi ile canlanacak iç piyasada yaratılacak katma değer fazlasıyla Maliyenin kasasına akacaktır´ dedi.
TORBA YASA OLARAK BİLİNEN KANUN RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI
Konfederasyonumuzun yoğun ve ısrarlı talebi sonucunda Haziran ayında TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülmeye başlanan vergi, sosyal güvenlik primi ve aidat borçlarının yeniden yapılandırıldığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanuna ilişkin değişiklikleri içeren ve 10/09/2014 tarihinde TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen 6552 sayılı (Torba) Kanun, 11 Eylül 2014 tarihli ve 29116 sayılı Mükerrer Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir 552 sayılı Kanun ile yapılan ve esnaf ve sanatkârlarımız ile teşkilatımızı ilgilendiren düzenlemeler aşağıda konu başlıkları altında açıklanmıştır.
Torba Yasa ile esnafın borç faizi silinecek
Torba Yasa ile esnaf rahat bir nefes alacak. Esnaf ve sanatkarların, kefalet kooperatiflerine ana para borcunun 31 Ekim´e kadar ödenmesi durumunda faiz borcu silinecek.
Sayfa 1 / 3 1-10 arası / 30 kayıt